top of page

VOOR WIE IS KARATE?

Shotokan karate heeft geen leeftijd. Veel mensen volgen karate om hun stress te verwerken en een betere controle te bereiken. De goede fysieke conditie gaat samen met het spiritueel evenwicht. 

KINDEREN

VOLWASSENEN

WEDSTRIJDEN

Trainingen voor kinderen zijn specifiek en dragen een grote verantwoordelijkheid. Sensei Alain Van de Walle en de andere lesgevers in onze club weten hoe belangrijk het opvoedingselement in elke sport is. Wij zetten ons in om onze kleine karatekas de karate waarden te leren - respect, discipline. En wij doen dat met veel passie en heel wat humor. Wij trainen hard, maar laten het zeker niet van ook even te lachen.

Als de karate sport je kinderdroom was, maar je durfde toen niet, dan is het nu de tijd om te starten. Geen paniek! Er zijn veel volwassenen zoals jou die nu pas starten met karate. Als je wil kan je samen met je kind starten. Onze club is heel vriendelijk en respecteert iedereen die nieuwe vaardigheden wil 

ontwikkelen. 

Als je aan wedstrijden wilt deelnemen, dan heb je de juiste plaats gevonden. Met meer dan 30 jaar ervaring in wedstrijden op een Belgisch, Europees en wereldniveau als karateka en trainer, is Sensei Alain Van de Walle jouw trainer. Hij kan je voorbereiden met individuele aandacht en samen jou eigen karate stijl bouwen.

Hij is op de hoogte van de nieuwste reglementen in de JKA shotokan karate sport en hij stopt niet om zijn en jouw techniek te verbeteren.

bottom of page